Om oss

Vi på Anpassa Bostaden arbetar med att hjälpa människor med funktionsnedsättning att anpassa sitt hem. Vi vet att det kan vara en jobbig process att ha kontakt med kommun, byggföretag, arbetsterapeuter och andra entreprenörer och vi finns till för att göra det smidigt. Vi erbjuder en helhetslösning från dina önskemål till färdigt projekt och din enda kontakt är med oss. Att anlita oss som projektledare för din bostadsanpassning innebär att du kan fokusera på din vardag och låta oss sköta all kontakt med berörda parter.

Vi utför främst arbeten i Småland, Halland och Västra Götaland. Vi har goda relationer till diverse byggföretag och anlitar bara professionella samarbetspartners, så att du kan känna dig trygg i att allting går rätt till.

Relation: För oss är ingen människa den andra lik. Vi älskar att skapa en bra relation med den som vill ha hjälp av oss. Vi tror att detta är ett grundkrav för att kunna se behovet hos en person.

Kompetens: Vi har flerårig erfarenhet från projektledning och byggbranschen. För att hålla högsta kvalité i varje del av processen arbetar vi bara med entreprenörer som vi vet levererar på topp varje gång. Det är både en trygghet för dig som anlitar oss och en trygghet för oss själva, som med gott samvete kan ställa oss bakom varje projekt som utförs.

Effektivitet: Det kan vara utmattande att lösa en bostadsanpassning på egen hand. Att ha kontakt med handläggare på kommunen, hyresvärdar och byggföretag tar upp mycket tid. Vi sköter alla kontakter åt dig, så att du kan fortsätta med din vardag. Det är smärtfritt och leder i många fall till att din bostadsanpassning blir klar fortare.

Kontakt:

Mail: info@anpassabostaden.se

Telefon: 070-457 73 17

Kontakta oss om du har några frågor om bostadsanpassning och hur det går till!

 

 

Stäng meny